Henning Grahn

Inom Sotthåll

Henning Grahn är inte bara en nestor bland fågelvänner i vårt land. Han är även en inbiten jägare.
  Här låter han oss att ta del av en rad intressanta historier om jakt, och ett par dikter kryddar anrättningen; man märker hur nära naturen han alltid levt.
  Men naturen har inte bara varit den ständigt närvarande glädjekällan; i gångna tider var den ibland familjens livsnödvändiga skafferi.
red. Henrik Isaksson

156 sidor  ISBN 978-91-86249-46-5
Pris: 200:-
 

Blandade händelser

Det som redovisats i denna skrift, är ingalunda något – som i  större omfattning kommer att utbjudas som allmän vara. Motiven är tämligen lokala och beskriver händelser och människor inom relativt lokala områden. Men att trycka och bevara materialet, kommer sannolikt att intressera många. Åtminstone de, som i någon form berörs av den aktuella texten.  H.G.

Närkontakt med fåglar

Henning Grahn är en nestor bland fågelvänner i vårt land. Det skulle inte förvåna om hans namn kvittras till och med bland fåglarna själva också – särskilt de otaliga, som han ringmärkt eller gett en fristad nära hemmet i Berget, Norsjö.
  Författaren har något att berätta för alla – fullfjädrade proffs eller vanliga, nyfikna naturvänner.
Larry Lundgren

Fåglar i Norsjö.

Lokala eller dialektala fågelnamn i Norsjö.
Fåglarnas läten och hur de tolkats

Rytmiskt Rimmade Minnen

Det som redovisas i denna skrift, är ingalunda något, som i någon större omfattning, kommer att utbjudas som allmän vara. Motivet är tämligen lokala och beskriver händelser och människor inom relativt lokala områden.
  Men att trycka och bevara materialet, kommer sannolikt att intressera många. Åtminstone de, som i någon form berörs av den aktuella texten. H.G.
Till boklistan

Bokförlaget Snickarsmedjan
N Stensjön 6,  930 47 Byske
0912-616 60,  070-39 0 29 59